banner



Απεργία Cosco - Ακυρώθηκε η απεργία στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του ΣΕΠ - Η απεργία των εργαζόμενων της cosco θα πραγματοποιηθεί κανονικά την παρασκευή και με τη βούλα δικαστηρίου.

Ενημερώνοντας τους εργαζόμενους, ο πρόεδρος του σωματείου . Παράνομη κρίθηκε η απεργία των λιμενεργατών της cosco από την αστική δικαιοσύνη. Νεα 48ωρη απεργια στις προβλήτες 2 και 3 της cosco στις 5 και 6 νοεμβρίου. Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην cosco. Η απεργία των εργαζόμενων της cosco θα πραγματοποιηθεί κανονικά την παρασκευή και με τη βούλα δικαστηρίου.

Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην cosco. Î'κυρώθηκε η απεργία στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του ΣΕΠ
Î'κυρώθηκε η απεργία στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του ΣΕΠ from www.youtruck.gr
Κάλεσμα 13:30 την παρασκευή στο σεμπο για απεργιακή περιφρούρηση. Νεα 48ωρη απεργια στις προβλήτες 2 και 3 της cosco στις 5 και 6 νοεμβρίου. Ικανοποιήθηκαν τα περισσότερα αιτήματα της πολυήμερης απεργίας στην cosco όπως ανακοινώθηκε στο συλλαλητήριο τόσο της αθήνας όσο και του . Οι αγώνες μπορούν να νικούν! Νέα 24ωρη απεργία στην cosco στο λιμάνι του πειραιά. Οι εργαζόμενοι της σεπ με αποφάσεις του σωματείου ενεδεπ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με 48ωρη απεργία την προσεχή παρασκευή και το σάββατο . Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην cosco. Η απεργία των εργαζόμενων της cosco θα πραγματοποιηθεί κανονικά την παρασκευή και με τη βούλα δικαστηρίου.

Νεα 48ωρη απεργια στις προβλήτες 2 και 3 της cosco στις 5 και 6 νοεμβρίου.

Νέα 24ωρη απεργία στην cosco στο λιμάνι του πειραιά. Νεα 48ωρη απεργια στις προβλήτες 2 και 3 της cosco στις 5 και 6 νοεμβρίου. Οι εργαζόμενοι της σεπ με αποφάσεις του σωματείου ενεδεπ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με 48ωρη απεργία την προσεχή παρασκευή και το σάββατο . Κάλεσμα 13:30 την παρασκευή στο σεμπο για απεργιακή περιφρούρηση. Ο σταθμός εμπορευματοκιβωτίων πειραιά προσέφυγε εκ νέου στο πρωτοδικείο πειραιά και . Ικανοποιήθηκαν τα περισσότερα αιτήματα της πολυήμερης απεργίας στην cosco όπως ανακοινώθηκε στο συλλαλητήριο τόσο της αθήνας όσο και του . Με νέα 24ωρη απεργία από τα μεσάνυχτα, οι εργαζόμενοι της cosco συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων. Η απεργία των εργαζόμενων της cosco θα πραγματοποιηθεί κανονικά την παρασκευή και με τη βούλα δικαστηρίου. Παράνομη κρίθηκε η απεργία των λιμενεργατών της cosco από την αστική δικαιοσύνη. Οι αγώνες μπορούν να νικούν! Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η απεργία δεν έχει ανασταλεί ακόμη επίσημα και αύριο στις 14:00 θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου για . Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην cosco. Ενημερώνοντας τους εργαζόμενους, ο πρόεδρος του σωματείου .

Οι αγώνες μπορούν να νικούν! Η απεργία των εργαζόμενων της cosco θα πραγματοποιηθεί κανονικά την παρασκευή και με τη βούλα δικαστηρίου. Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην cosco. Ενημερώνοντας τους εργαζόμενους, ο πρόεδρος του σωματείου . Κάλεσμα 13:30 την παρασκευή στο σεμπο για απεργιακή περιφρούρηση.

Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην cosco. Î'περγία διαρκείας για τον εργασιακό "Μεσαίωνα" της Cosco
Î'περγία διαρκείας για τον εργασιακό "Μεσαίωνα" της Cosco from www.koutipandoras.gr
Οι αγώνες μπορούν να νικούν! Νέα 24ωρη απεργία στην cosco στο λιμάνι του πειραιά. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η απεργία δεν έχει ανασταλεί ακόμη επίσημα και αύριο στις 14:00 θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου για . Ενημερώνοντας τους εργαζόμενους, ο πρόεδρος του σωματείου . Κάλεσμα 13:30 την παρασκευή στο σεμπο για απεργιακή περιφρούρηση. Παράνομη κρίθηκε η απεργία των λιμενεργατών της cosco από την αστική δικαιοσύνη. Ο σταθμός εμπορευματοκιβωτίων πειραιά προσέφυγε εκ νέου στο πρωτοδικείο πειραιά και . Με νέα 24ωρη απεργία από τα μεσάνυχτα, οι εργαζόμενοι της cosco συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων.

Κάλεσμα 13:30 την παρασκευή στο σεμπο για απεργιακή περιφρούρηση.

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των λιμενεργατών της cosco από την αστική δικαιοσύνη. Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην cosco. Ο σταθμός εμπορευματοκιβωτίων πειραιά προσέφυγε εκ νέου στο πρωτοδικείο πειραιά και . Η απεργία των εργαζόμενων της cosco θα πραγματοποιηθεί κανονικά την παρασκευή και με τη βούλα δικαστηρίου. Ενημερώνοντας τους εργαζόμενους, ο πρόεδρος του σωματείου . Νεα 48ωρη απεργια στις προβλήτες 2 και 3 της cosco στις 5 και 6 νοεμβρίου. Ικανοποιήθηκαν τα περισσότερα αιτήματα της πολυήμερης απεργίας στην cosco όπως ανακοινώθηκε στο συλλαλητήριο τόσο της αθήνας όσο και του . Κάλεσμα 13:30 την παρασκευή στο σεμπο για απεργιακή περιφρούρηση. Οι εργαζόμενοι της σεπ με αποφάσεις του σωματείου ενεδεπ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με 48ωρη απεργία την προσεχή παρασκευή και το σάββατο . Νέα 24ωρη απεργία στην cosco στο λιμάνι του πειραιά. Οι αγώνες μπορούν να νικούν! Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η απεργία δεν έχει ανασταλεί ακόμη επίσημα και αύριο στις 14:00 θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου για . Με νέα 24ωρη απεργία από τα μεσάνυχτα, οι εργαζόμενοι της cosco συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων.

Νεα 48ωρη απεργια στις προβλήτες 2 και 3 της cosco στις 5 και 6 νοεμβρίου. Κάλεσμα 13:30 την παρασκευή στο σεμπο για απεργιακή περιφρούρηση. Παράνομη κρίθηκε η απεργία των λιμενεργατών της cosco από την αστική δικαιοσύνη. Η απεργία των εργαζόμενων της cosco θα πραγματοποιηθεί κανονικά την παρασκευή και με τη βούλα δικαστηρίου. Με νέα 24ωρη απεργία από τα μεσάνυχτα, οι εργαζόμενοι της cosco συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων.

Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην cosco. Î'κυρώθηκε η απεργία στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του ΣΕΠ
Î'κυρώθηκε η απεργία στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του ΣΕΠ from www.youtruck.gr
Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην cosco. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η απεργία δεν έχει ανασταλεί ακόμη επίσημα και αύριο στις 14:00 θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου για . Παράνομη κρίθηκε η απεργία των λιμενεργατών της cosco από την αστική δικαιοσύνη. Με νέα 24ωρη απεργία από τα μεσάνυχτα, οι εργαζόμενοι της cosco συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων. Κάλεσμα 13:30 την παρασκευή στο σεμπο για απεργιακή περιφρούρηση. Νέα 24ωρη απεργία στην cosco στο λιμάνι του πειραιά. Ενημερώνοντας τους εργαζόμενους, ο πρόεδρος του σωματείου . Η απεργία των εργαζόμενων της cosco θα πραγματοποιηθεί κανονικά την παρασκευή και με τη βούλα δικαστηρίου.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η απεργία δεν έχει ανασταλεί ακόμη επίσημα και αύριο στις 14:00 θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου για .

Νέα 24ωρη απεργία στην cosco στο λιμάνι του πειραιά. Παράνομη κρίθηκε η απεργία των λιμενεργατών της cosco από την αστική δικαιοσύνη. Ικανοποιήθηκαν τα περισσότερα αιτήματα της πολυήμερης απεργίας στην cosco όπως ανακοινώθηκε στο συλλαλητήριο τόσο της αθήνας όσο και του . Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η απεργία δεν έχει ανασταλεί ακόμη επίσημα και αύριο στις 14:00 θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου για . Ο σταθμός εμπορευματοκιβωτίων πειραιά προσέφυγε εκ νέου στο πρωτοδικείο πειραιά και . Νεα 48ωρη απεργια στις προβλήτες 2 και 3 της cosco στις 5 και 6 νοεμβρίου. Με νέα 24ωρη απεργία από τα μεσάνυχτα, οι εργαζόμενοι της cosco συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στο σταθμό εμπορευματοκιβωτίων. Νέα 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην cosco. Κάλεσμα 13:30 την παρασκευή στο σεμπο για απεργιακή περιφρούρηση. Ενημερώνοντας τους εργαζόμενους, ο πρόεδρος του σωματείου . Η απεργία των εργαζόμενων της cosco θα πραγματοποιηθεί κανονικά την παρασκευή και με τη βούλα δικαστηρίου. Οι αγώνες μπορούν να νικούν! Οι εργαζόμενοι της σεπ με αποφάσεις του σωματείου ενεδεπ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με 48ωρη απεργία την προσεχή παρασκευή και το σάββατο .

Απεργία Cosco - Î'κυρώθηκε η απεργία στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του ΣΕΠ - Η απεργία των εργαζόμενων της cosco θα πραγματοποιηθεί κανονικά την παρασκευή και με τη βούλα δικαστηρίου.. Νεα 48ωρη απεργια στις προβλήτες 2 και 3 της cosco στις 5 και 6 νοεμβρίου. Οι αγώνες μπορούν να νικούν! Ο σταθμός εμπορευματοκιβωτίων πειραιά προσέφυγε εκ νέου στο πρωτοδικείο πειραιά και . Ενημερώνοντας τους εργαζόμενους, ο πρόεδρος του σωματείου . Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η απεργία δεν έχει ανασταλεί ακόμη επίσημα και αύριο στις 14:00 θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου για .

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των λιμενεργατών της cosco από την αστική δικαιοσύνη απεργία. Παράνομη κρίθηκε η απεργία των λιμενεργατών της cosco από την αστική δικαιοσύνη.

0 Response to "Απεργία Cosco - Ακυρώθηκε η απεργία στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του ΣΕΠ - Η απεργία των εργαζόμενων της cosco θα πραγματοποιηθεί κανονικά την παρασκευή και με τη βούλα δικαστηρίου."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel